Dodaj Opinie

Wszystkie Opinie

super naklejka

21.05.2024

Super śliczna fototapeta w kole. Dziękuję i polecam.

Sabina

Strona godna zaufania

19.05.2024

Gorąco polecam !!! Towar extra, przesyłka błyskawiczna. Jestem zachwycona.

Katarzyna

Polecam

17.05.2024

Szybka realizacja ,fototapeta jest śliczna, doskonałej jakości !!! Jestem bardzo zadowolona ! Dziękuję i polecam w 100 %

Anna

fototapeta

15.05.2024

Produkt zgodny z zamówieniem, mysle już o kolejnym. Polecam

Natalia

Piękna fototapeta

13.05.2024

Profesjonalna firma! Super kontakt, ekspresowa wysyłka, towar pierwsza klasa. Polecam!

Marzena

SUPER JAKOŚĆ

11.05.2024

Polecam, solidny wydruk oraz jakość papieru. Jestem także bardzo zadowolona z obsługi.

Sylwia

Dwa kwiaty powonii

10.05.2024

Realizacja i dostarczenie w ciągu 3 dni , bardzo łatwa w klejeniu , a co najważniejsze przepiękna , polecam z całego serca

Mirka

Polecam

09.05.2024

Polecam ! , fototapeta dotarła w ciągu 4 dni , Jestem bardzo zadowolona z efektu

Elżbieta

Szybko sprawnie i dobrze

08.05.2024

Fototapeta ma ładne kolory i jest gruba. Materiał winylowy strukturalny linen jest naprawdę łatwy w montażu. Nic się nie gniecie i nawet jako laicy poradziliśmy sobie bez problemu z montażem!

Agata

Myślałam o innych kolorach

08.05.2024

Kolory przejaskrawione, liście jakby malowane pędzlem.Na stronie ta tapeta ma kolory naturalne, zgaszone, a na materiale kolory o wiele żywsze. Produkt jest na miarę, zdjęcie zostawiam do Państwa oceny.

Barbara

Mieszane uczucia

30.04.2024

Zamówiłam próbke tapety, a następnie taka sama tapete i dodatkowo tapete samoprzylepna do innego pokoju.

Zuzanna

polacanko

28.04.2024

Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi, fototapeta super ,bardzo krótki czas realizacji zamówienia, obsługa zna się na rzeczy !

Stanisłąw

!!!

26.04.2024

Polecam! To już moje drugie zamówienie. Pokoje dzieci wyglądają świetnie!

Kinga

serdecznie polecam

24.04.2024

Pełen profesjonalizm!! Fototapeta odmieniła całkowicie nasze wnętrze.

Mariusz

polecam!

22.04.2024

Bardzo fajna fototapeta. Wybrałam wzór do łazienki i jestem bardzo zadowolona. Wzór sprawił, że teraz przestrzeń wydaje się dużo większa,.

Elżbieta

Córka w siódmym niebie!

12.04.2024

Piękny jednorożec! I już szukamy kolejnej tapety dla nas!

Marta

Fototapeta

09.04.2024

Dobra jakość w dobrej cenie. Przed złożeniem zamówienia przeglądałam wiele stron i cieszę się, że ostatecznie wybór trafił na LaMural. Strona przejrzysta, piękne wizualizacje oraz grafiki. Duży wybór materiałów. Finalnie wybraliśmy nowość Fototapeta Zatarte Piwonie i wyszło IDEALNIE!

Tamara

Polecamy

07.04.2024

Wszystko zgodne z opisem. Druk, materiał, czas realizacji, wysyłka

Sandra O.

CUDO

05.04.2024

Fototapeta jest obłędna! Efekty na załączonych zdjęciach.

Jowita

Profesjonalna obsługa

30.03.2024

Bez problemu mailowo przesłano mi zaznaczone punkty na grafice, tam gdzie będą przypadać gniazdka elektryczne oraz klinkiet. I wyszło IDEALNIE! Dziękuję bardzo!

Kasia

Dobra jakość

29.03.2024

Nie mam zastrzeżeń

Eryk T

Jestem pod wrażeniem jakości!

27.03.2024

Fototapeta jest delikatna, ale wnosi bardzo wiele do sypialni! Materiał winylowy o strukturze betonu wygląda obłędnie i nie wyobrażam sobie już sypialni bez takiego dzieła!

Kasia

Tapeta mapa świata

27.03.2024

Po tylu pozytywnych opiniach, zdecydowałam o zakupie tapety mapa świata do pokoju synka. Towar jaki otrzymałam odbiega od tego przedstawionego na stronie. Oczekiwałam idealnych linii na każdym elemencie, a firma tłumaczy się, że niektóre elementy są malowane jak pędzlem. W załączeniu przesyłam zdjęcia.

Justyna

Bardzo fajna strona

24.03.2024

Duży wybór grafik i łatwy kontakt z firmą na duży plus. Tapeta fajnie wygląda, a nasi goście wypytują skąd mamy tą tapetę oraz skąd pomysł na taką nowość!

Ula

ładna tapeta

22.03.2024

Jestem zadowolona z materiału, który wybrałam, montażysta również chwalił gruby materiał winylowy

Ilona K

Piękne wykonanie!

20.03.2024

Czyż to nie jest cudo?!

Kalina

Pięknie wyszło

20.03.2024

Nasz synek jest bardzo zadowolony ze swoich prywatnych samolotów!

Kamila

Dobra jakość

18.03.2024

Produkt zgodny z opisem. 4 gwiazdki za wysyłkę na 5 dzień roboczy

Małgorzata

Perfekcyjna fototapeta za przystępną cenę

14.03.2024

Jak najbardziej jesteśmy zadowoleni

Kamil

Pięknie wyszło!

13.03.2024

Materiał gruby i wytrzymały jak zapewniła mnie bardzo miła Pani z obsługi LaMural!

Marlena

OK

10.03.2024

OK

Jan

Fototapeta

09.03.2024

Na pewno wrócimy niedługo po nową fototapetę do tej firmy! Bardzo miła obsługa i szybka realizacja zamówienia.

Nicol

W realu fototapeta również jest cudna!

07.03.2024

Jestem pod wrażeniem jaki efekt zrobiła jedna fototapeta na ścianie! Zupełnie inne wnętrze! Jak najbardziej na 5 gwiazdek

Lila

.❤️❤️❤️❤️

05.03.2024

❤️❤️❤️❤️

Oliwia

Fototapeta Dwa Kwiaty Piwonii

01.03.2024

Fototapeta prezentuje się pięknie! Jej nieregularne granice mają swój urok, grafika jest delikatna a zarazem charakterna ze względu na nieregularne linie oraz barwy.

Ula

Nasza nowa klatka schodowa!

01.03.2024

Wyszło pięknie! Montaż takiego cuda to sama przyjemność! Dodatkowo każdy zerka na schody i dopytuje skąd to cudo!

Izka

Fototapeta DZIEWCZYNA Z WINEM

29.02.2024

Witam,

Na chwilę obecną mogę podziękować za bardzo szybką wysyłkę, tapeta super , piękny motyw – zauroczył mnie od pierwszego wejrzenia 🙂 jeszcze nie wisi ,ponieważ remont przewidziany na późniejszy termin.

Jolanta Andrukajtis

SUPER KONTAKT

23.02.2024

Obsługa bardzo miła i pomocna. Doradzili materiał oraz zaproponowali grafikę z banku grafik. Wyszło idealnie!

Sandra

PIĘKNA GRAFIKA

22.02.2024

Materiał winylowy bez problemu kleił się do ściany, nawet nie wiem kiedy, a fototapeta znalazła się już na ścianie z nieziemskim efektem!

Kamila

Polecamy super materiały

15.02.2024

Materiały z pięknym wykończeniem! Po otrzymaniu próbek wybór był jeszcze trudniejszy!

Katarzyna

ok

13.02.2024

ok

Marzena

DOBRA JAKOŚĆ

09.02.2024

Stronę poleciła nam kuzynka, w swoim salonie ma piękną fototapetę, która od razu wpada w oko. Wybraliśmy inną grafikę i również jest piękna!

Lara

Polecam:)

01.02.2024

Materiał winylowy gruby i łatwy w montażu

Olek

Tapeta

29.01.2024

Piękna tapeta ❤️

Martyna

Zagubione próbki

26.01.2024

Niestety kurier zgubił naszą paczkę z próbkami fototapet i musieliśmy przeciągnąć remont w czasie.. Na szczęście firma LaMural stanęła na wysokości zadania i po zgłoszeniu tej sytuacji szybko wysłała drugą paczkę z próbkami, dzięki czemu udało nam się wybrać konkretną grafikę i farby na pozostałe ściany.

Dorota

Polecamy dalej

24.01.2024

Stronę poleciła nam znajoma, sama ma w mieszkaniu 2 fototapety z tej strony i zachwalała łatwość w montażu oraz w utrzymaniu fototapety w czystości. Nie zawiodłam się! Jest lepiej niż sobie wyobrażałam!

Kunegunda

*-*

19.01.2024

Idealna fototapeta dla dziecka! Idealnie schodzi się na łączeniach i wgl super

Marta

Ta grafika to HIT! LEŚNY WIATR!

18.01.2024

Widziałam ją na Instagramie i od razu wiedziałam, że u mnie też musi być! idealna! Dodaje lekkości, ale też jest elegancka w połączeniu z czarnym meblem! HIT!

Ola

Pięknie!

15.01.2024

Bardzo obawiałam się montażu fototapety, ale daliśmy z mężem rade i fototapeta na prawdę pięknie się prezentuję. Dziękuję za miłą obsługę i cierpliwość Paniom na infolinii.

Iwona

Piękne Wzory

06.01.2024

Trudno zdecydować się na 1 grafikę, ale wybraliśmy Fototapetę Leśny Wiatr i jesteśmy zadowoleni z efektu. Kolory żywe, materiał strukturalny linen gruby i trwały.

Irka

To jest PIĘKNE!

05.01.2024

Profesjonalne podejście do klienta, ustalone kadrowanie zostało zrealizowane bez problemu

Andzia

Duży wybór

03.01.2024

Zdecydowałam się na jedną z grafik, chodź wybór jest przeogromny! Zamówiłam i jest idealnie!

Jadwiga

Super!

28.12.2023

Fototapeta “brush” robi efekt wow!

Dziękuję za polecenie właśnie tego materiału.

Agata

Piękna! I ta jakość!

21.12.2023

Ta fototapeta jest fenomenalna! W naszym wnętrzu robi furorę!

Julka

Bardzo polecam

20.12.2023

Zamówiłam tapetę leśny wiatr. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Kładliśmy ją sami i mimo tego, że pasy były szerokie, to bez problemu sobie poradziliśmy. Efekt orzerósł moje oczekiwania. Ponadto okazało się że źle wymierzyłam wielkość ściany. Skontaktowałam się ze sklepem i otrzymałam propozycję dorobienia lustrzanego odbicia aby wzór pasował, otrzymałam projekt i wysyłka nastąpiła jeszcze tego samego dnia! Oby wszystkie firmy tak dbały o swoich klientów. Polecam z całego serca!!

Kasia

Gruby materiał

19.12.2023

Materiał wart swojej ceny, winylowy linen. Bez problemu kleił się do ściany. Druk super jakość

Karolina

Dobry kontakt i doradztwo. Szybka wysyłka.

15.12.2023

To co w tytule. Nic dodać nic ująć.

Ewa

Mapa Świata dla Dzieci!

12.12.2023

Pani z obsługi doradziła nam inną mapę niż początkowo zakładaliśmy, ale jest to super decyzja! Mapa jest w języku polskim, dlatego uczy i bawi jednocześnie!! Polecamy! Literki wzorowo schodzą się na łączeniach, a materiał łatwy w montażu.

Justyna

Jakość adekwatna do ceny!

08.12.2023

Tapeta wysokiej jakości, wyraźna grafika i kolory. Materiał solidny. Szybka realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.

Wera

Dobra jakość

07.12.2023

Fototapeta spełniła nasze oczekiwania. Ma piękne kolory i bez problemu przecieramy ją wilgotną szmatka – jak zaleciła Pani z obsługi

Ewelina

POLECAMY

04.12.2023

POLECAMY! PIĘKNE GRAFIKI I SOLIDNE WYKONANIE!

Zadowolona Klientka

Super wykonanie

01.12.2023

Super materiał winylowy linen! Po położeniu nie widać łączeń! Kolory intensywne i wgl wszystko ok

Sara

Bardzo ładna tapeta

22.11.2023

Dodaje opinie pozytywną, ponieważ tapeta bardzo ładna, wyraźny druk, kształty i kolory. Problem był z tylko z klejem, który zamówiłem, ale go nie otrzymałem. Po kontakcie mailowym dostałem zwrot pieniędzy za klej, także polecam bo tapeta naprawdę super.

Mateusz

Polecam:)

17.11.2023

Polecam. Jestem bardzo zadowolona z jakości fototapety i szybkości realizacji zamówienia. Materiał bardzo gruby i solidny. Pokój dziecięcy wyremontowany!

Sara

Kolory jak na stronie

14.11.2023

Kolory wyszły idealnie! Wcześniej zamówiliśmy próbkę i sprawdziliśmy kolory i materiał i dlatego wszystko wyszło tak jak zaplanowaliśmy

Gabi

Super

06.11.2023

Na pewno wrócę po drugą tapetkę! Łatwo się kładło, solidny materiał i wgl mega efekt

Daria

Nowa ściana robi furrorę

03.11.2023

Jak widać na zdjęciach – JEST IDEALNIE!

Olka

Dobra jakość i super ceny!

01.11.2023

Materiał winylowy linen jest gruby i bez problemy przecieram go szmatką!

Kama

SUPER KOLORY!

31.10.2023

Nie mogę się napatrzeć na naszą nową fototapetę! Był to strzał w 10! Materiał winylowy linen gruby i wytrzymały! Super sprawa!

Ania

Super jakość

27.10.2023

Ładne kolory i dobry materiał. Sypialnia mała, ale wzór się idealnie wpasował.

Julka

Wysoka jakość druku i obsługi

23.10.2023

Fototapeta nadała charakteru dla wnętrza i spisuje się świetnie a dodatkowo materiał z którego jest wykonana jest zmywalny co jest świetne. Na pewno nie będzie to moje ostatnie zamówienie z tej strony.

Lucjan

Wysoka jakość druku i obsługi

23.10.2023

Fototapeta robi efekt wow a dodatkowo jest z solidnego materiału, polecam bardzo mocno.

Noemi

POLECAM

23.10.2023

Polecam! Pani z obsługi mailowej zna się na rzeczy i dopasowała grafikę pod mój skos. Fototapeta bez zarzutu!

Julia

Polecam:)

20.10.2023

Wszystko tak jak na stronie

Danka

Super!

16.10.2023

Fototapeta prze-piękna!

Grafika szczegółowa i wyraźna.

Winyl samoprzylepny porządny gruby matowy z lekką chropowatą strukturą.

Bałam się wyniku zamówienia ale przerósł moje oczekiwania!

Daje efekt wow!

Znają się na robocie!

Barbara Andrzejak-Boć

Łatwa w montażu

14.10.2023

Tapeta z motywem zwierząt w pokoju dziecięcym bardzo ładnie się prezentuje. Jestem bardzo zadowolona z jakości, polecam.

Basia

Wyszło Pięknie!

13.10.2023

Fajna strona i piękne wzory!

Agnieszka

Na pewno wrócę

12.10.2023

Fototapeta to super sprawa! Jeden kawałek w salonie za fotelem nadał wielkiego odświeżenia wnętrzu! Pięknie to wygląda!

Marcelina

Strona na piątkę z plusem

09.10.2023

Wysoka jakość, fototapeta jest wyraźna, ma ładne kolory i dobrze się kleiła

Sara

Fototapeta Sufit z Oliwnych Gałązek

09.10.2023

Ciekawa grafika do salonu. Delikatne zwisające gałązki, a wnętrze nabrało blasku. polecam obsługę i szybką realizację zamówienia.

Maja

Ok

08.10.2023

Wszystko zgodne z opisem!

Kamil

Łatwy montaż

06.10.2023

Fototapeta mimo, że jest z grubego materiału to łatwo ją położyliśmy, polecamy materiał winylowy linen!

Daria

Polecamy

01.10.2023

Fototapeta jest zgodna z opisem

Natalia

Piękne PIWONIE

29.09.2023

Fototapeta jest super! Kolory stonowane i takie jak na wcześniej zamówionej próbce! Super spraw!

Małgosia

Łatwa w montażu

27.09.2023

Mój mąż przykleił tą fototapetę bez problemu, Materiał winylowy strukturalny linen jest gruby i ładnie się łączy. Wszystko wyszło według naszego projektu. Dziękujemy!

Iza

Super!

22.09.2023

Super tapeta. Miła i szybka obsługa. Zadowolający zakup.

Joanna

Pełen profesjonalizm

22.09.2023

Piękna tapeta do sypialni. Nawet mąż bardzo zadowolony bo wybór nie był łatwy.

Halina

Fototapeta Różowe Piwonie Rozmyte w Szarości

16.09.2023

Założyłam te tapetę w kuchni. Jest przepiękna. Do białych mebli z dodatkiem drewna wpasowała się idealnie.

Angelika

Fototapeta Błękit Dużych Kwiatów

16.09.2023

Zamówiłem tę grafikę do biura. Jest idealna. Stonowane kolory, materiał struktura linen i efekt murowany.

Igor

Fototapeta Brązowe Lemury

10.09.2023

Ciekawa grafiki do pokoju maluszka. Do tego pomoże w utrzymaniu czystości ścian. Polecam Lamural.

Weronika

Fototapeta Białe Nenufary

10.09.2023

Wybrałam ten wzór do sypialni. Jest idealny. Delikatny a zarazem zdobi całe pomieszczenie.

Kaśka

Fototapeta Rodzina Flamingów

09.09.2023

Długo szukałam odpowiedniej grafiki do salonu. Ta jest rewelacyjna. Do tego struktura betonu i efekt niesamowity. Polecam!

Matylda

Fototapeta Błękitna Łąka

07.09.2023

Super tapetka. Ładne kolorki

Olka

Duża fototapeta, ładne łączenia

01.09.2023

Wszystko przebiegło pomyślnie

Kasia

Fototapeta uzupełnia wnętrze!

31.08.2023

Fototapeta idealnie wpasowała się we wnętrze! Dobraliśmy już kolory farby do niej i jest idealnie!

Judyta

Strona warta uwagi

28.08.2023

Znalazłam na tej stronie fototapety do salonu oraz do pokoju dziecięcego. Z obu jestem bardzo zadowolona. Jakość druku i materiału linen na duży +

Natalia

Materiał BETON

25.08.2023

Super materiał wart każdej ceny! Betonowa ściana z grafiką! CUDO!

Ola

Polecam pełen profesjonalizm

18.08.2023

Zamówiliśmy 2 tapety jedna już gotowa Super jakość materiałów jak i wydruku. Polecam

Joanna

100% zadowolenia

18.08.2023

Polecam wszytskim Lamural.. Córka przeszczęsliwa…

Małgosia

Polecam

15.08.2023

Jestem bardzo zadowolony z jakości wydruku. Nie było problemu z montażem a tego się obawiałem.

Tomasz

Super

08.08.2023

Przed zakupem fototapety zamówiłam próbki i to była dobra decyzja, bo do tapety którą wybrałam najbardziej pasował beton, a chciałam wybrać fototapetę gładką….

Struktura robi wrażenie!

Agnieszka

Polecam z całego serduszka

05.08.2023

Idealna!

Mika

Tanio i dobrze

01.08.2023

Druga nasza fototapeta i jesteśmy jak najbardziej na TAK!

Wera

Polecamy miłą i cierpliwą obsługę

28.07.2023

Fototapeta również PIĘKNA

Ola

Polecamy

21.07.2023

Polecamy

Kajra

Fototapeta Barwne Ptaki Wśród Kwiatów Róż

18.07.2023

Ta tapeta to super jakość!

Pati

Dzięki za podpowiedź

16.07.2023

Pani z obsługi telefonicznej doradziła nam materiał strukturalny BETON do wybranej przez nas grafiki Fototapeta Czarno-Białe Odcienie Róż. Piękna grafika, Piękna struktura, Piękna fototapeta!

Maja

🤩🤩🤩

14.07.2023

🤩🤩🤩

Basia

Pozytywnie zaskoczona

11.07.2023

Fototapeta jest jakości jakiej się nie spodziewałam! Super materiał BETON!

Nel

WARTO!

08.07.2023

Zakup warty każdych pieniędzy! Kasa mała a efekt WOW!

Klaudia

Strona godna polecenia

05.07.2023

Strona przejrzysta i solidna tak jak fototapeta od Państwa, dziękuję

Krzysiek

Jest OK

05.07.2023

Fototapeta ożywiła wnętrze

Izabela

Fajna stronka

04.07.2023

Poleciłem stronkę znajomym, który wykańczają właśnie swój dom i również są zadowoleni!

Rafał

OK

01.07.2023

Ok

Iwona

Dziękuje Pani z obsługi

29.06.2023

Pani z obsługi okazała się bardzo miła i poprowadziła mnie krok po kroku do zamówienia.

Jowita

Wszystko poszło ok

28.06.2023

Prosta w obsłudze strona, fajna tapeta i odmieniła wnętrze

Asia

Dziękuję LaMural!

26.06.2023

Taka fototapeta to super sprawa, grafiki cuda, podajesz swój wymiar i przychodzi do ciebie nowy wystrój wnętrza!

Nina

*-* CUDO *-*

23.06.2023

CUDO! Fototapeta idealnie się wpasowuje! Jest CUDNIE

Judyta

Oto nasza realizacja!

21.06.2023

Oto nasza realizacja!

Hana

NASZ HIT

18.06.2023

SASIEDZI I RODZINA WYPYTJA SKAD MAMY NASZA FOTOTAPETE BO JEST SUPER!

RENIA

Fototapeta 500x250

18.06.2023

Fototapeta jest sporych rozmiarów, a wygląda cudnie! POLECAMY

ZUZA

PIĘKNA FOTOTAPETA

16.06.2023

Oto moja nowa oaza spokoju z Państwa produktem!

Kasia

Polecamy

14.06.2023

Serdecznie polecamy firmę LAMURAL i pozdrawiamy miłą Panią z obsługi!

Sara

Fototapeta zgodna z opisem

11.06.2023

Fototapeta przyszła taka jak mnie zapewniano

LILA

Kolejna tapeta od tej firmy

08.06.2023

Jeśli mam polecić klientowi jakąś fototapetę to właśnie od tej firmy! Super kontakt z klientem i mega jakość!

Bartek

Szybka dostawa

05.06.2023

Fototapeta przyszła do nas w ekspresowym tempie dzięki Pani z obsługi telefonicznej! Zdążyliśmy z remontem przed długim weekendem i jest PIĘKNIE!

Marlena

Jakość na duży plus

03.06.2023

Materiał linen gruby, a druk super wyraźny Polecamy

Iza

Delikatna fototapeta

31.05.2023

Fototapeta jest delikatna i subtelna. Ma ten urok..

Cecylia

POLECAM!

30.05.2023

Nasze dzieci na dzień dziecka dostaną super niespodziankę, gdy wrócą z wycieczki szkolnej. Mają na ścianie edukacyjną mapę świata! Super pomysł! Dodatek w formie fototapety super wygląda, a dodatkowo dzieciaki uczą się nazw państw całego świata!

DUMNY RODZIC

Fototapeta dla Dzieci

29.05.2023

Fototapeta zdobi teraz wspólny pokój naszych dziewczynek. Śliczny jednorożec w baśniowej krainie!

Klaudia

Materiał linen!

26.05.2023

Ten materiał jest super! Gruby i ta struktura…? Jest to fragment fototapety Dziewczyna z zamkniętymi oczami

Ula

Dobra jakość

25.05.2023

Gruby materiał BETON i ładna struktura

Pati

Fototapeta winylowa strukturalna BETON

22.05.2023

Mega struktura! Nowoczesna i stylowa! Warta swojej ceny!

Daria

Dobre tapety

19.05.2023

Ta firma sprzedaje dobre tapety. Materiał gruby, bryty się zgadzają i jakość też na plus.

Wanda

Lamural

18.05.2023

Fototapeta została położona u nas w łazience. Pani z obsługi doradziła, aby fototapeta nie została położona pod bieżące źródła wody i tak też zrobiliśmy. Fototapeta zgrała się z wnętrzem naszej nowo wyremontowanej łazienki! Piękne kolory i super materiał linen!

Paula

Ciemny akcent!

17.05.2023

Fototapeta dodała naszemu wnętrzu koloru i super ożywiła wnętrze! Jest PIĘKNA!!

Marta

WOOWW!

16.05.2023

Tapeta jest PIĘKNA! I robi efekt WOW w naszym mieszkaniu!

Alicja

Wszystko OK

16.05.2023

Wszystko OK

Sara

Polecam tą stronę

14.05.2023

Polecamy tą stronę! Mój mąż jest w tej branży i zawsze zamawia z tej strony fototapety dla klientów, a teraz zamówił również tapetę dla naszej sypialni i jest pięknie!

Wiola

Polecam!

12.05.2023

Piękne wzory! Trudno wybrać coś dla siebie, ale warto!

Teresa

SUPER MAPA DLA DZIECI

12.05.2023

Musimy się pochwalić naszą mapą od firmy LAMURAL!

Ania

OK

10.05.2023

To już druga nasza fototapeta od tej firmy i będziemy polecać dalej!

Gabrysia

Zadowolona

10.05.2023

Kawałki fototapety ładnie łączą się na krawędzi i całość tworzy piękny widoczek lasu

Iza

Fototapeta

08.05.2023

Fototapeta spełniła nasze oczekiwania. Mimo problemów z kurierem, który nie dostarczył nam paczki za pierwszym razem, firma LAMURAl stanęła na wysokości zadania i doradziła co zrobić w takiej sytuacji. POLECAMY

Ola

POLECAM

06.05.2023

Tapeta przyszła na czas i jest dobrej jakości.

Radek

POLECAM

05.05.2023

Polecam! Piękne grafiki!

Kasia

NASZA NOWA SYPIALNIA!

04.05.2023

NASZA NOWA SYPIALNIA!

NATALIA

Fototapeta Samoprzylepna

03.05.2023

Potrzebowaliśmy kawałek jakiegoś akcentu w pokoju dziecka. Pani z obsługi doradziła nam materiał samoprzylepny ze względu na łatwość położenia jednego małego kawałka (potrzebowaliśmy szerokość 200 x wysokość 120 cm). Nie musieliśmy rozrabiać kleju, zagruntowaliśmy tylko ścianę i teraz nasz przedszkolak ma teraz swoje małe zoo w pokoju!

Daria

Fototapeta

01.05.2023

Fototapeta pierwsza klasa!

Olek

Zadowolona ❤️

30.04.2023

Jestem zadowolona z zakupu fototapety z tej strony! Pasy ładnie się łączą i mają ładne kolory!

Stasia

Zadowolona

29.04.2023

Fototapeta przyszła do nas bardzo szybko, bo juz na 4 dzień od dnia złożenia zamówienia! Fachowiec położył ją w naszym salonie i okazało się, że jest piękna! Dziękuję!

Aleksandra

Szybka dostawa

28.04.2023

Szybko, tanio, przyjemnie. Fototapeta już na ścianei

Wioletta

Polecam

28.04.2023

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Lamural. Fachowe doradztwo i fototapeta świetnej jakości. Dokładnie tego szukałem

Lukasz

Super efekt

27.04.2023

Subtelna fototapeta idealne pasuje do wnętrza

Ewa

Mega

26.04.2023

Jestem zadowolona na 1000%. Pewnie tu wrócę przy okazji remontu

Anastazja

Fototapeta

25.04.2023

Efekt na zdjęciu

Olga

Zadowolona

23.04.2023

Jestem zadowolona z efektu na ścianie jaki dało się uzyskać.

Marzena

Wszystko zgodne z opisem

22.04.2023

Wszystko zgodne z opisem

Pati

POLECAM!

20.04.2023

Piękna fototapeta! A oto nasza nowa , odmieniona sypialnia!

Marlena

👍🫶

20.04.2023

Sehr gute Beratung und Top 🔝 Qualität!

Nick

Polecam

19.04.2023

Tapeta to strzał w dziesiątkę. Szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Tapeta bardzo łatwa w położeniu.

Joanna Sknadaj

POLECAM

19.04.2023

Dzięki tapecie od Państwa nasza córka ma swoją krainę baśni we własnym pokoju! Piękna Fototapeta Latające Liski i Misie!

Inez

Zadowolony

18.04.2023

Jestem zadowolony z tapety . Dobrze się kładła i łączyła

Dominik

Fototapeta cudo

18.04.2023

Fototapeta od firmy Lamural jest piękna! Dziękujemy

Zuza

Super 👍

18.04.2023

Ich empfehle!

Jenny

Szybka realizacja

15.04.2023

Prosiłam o szybką realizację i fototapeta doszła przed weekendem. Fachowiec w weekend położył fototapetę i jest SUPER

Olga

Polecam!

15.04.2023

Zamówiłam fototapetę i zdecydowanie polecam, łączenia, kolory, materiał super

Natka

Niezawodna obsługa!

14.04.2023

Pani z obsługi super się spisała! Przyśpieszyła proces realizacji i wysłuchała wszystkich pytań. Dziękuję jeszcze raz i na pewno będę polecać firmę LAMURAL!

Karolina

POLECAM

13.04.2023

Nasza nowa ściana dodała charakteru naszemu wnętrzu! Wzór się zgadza, materiał również

Wiktoria

Miła obsługa

12.04.2023

Miła Pani z obsługi doradziła mi materiał do naszej wizji załączonej poniżej. Róże pięknie się prezentują w ramce, którą dokupiliśmy w sklepie budowlanym. Nasze wnętrze jest teraz pełniejsze i przyjemniejsze 🙂

Sonia

Fototapeta Bujna Roślinność We Mgle

11.04.2023

Fototapeta Bujna Roślinność We Mgle jest piękna. Polecamy wszystkim naszym gościom tą stronkę!

Marika

Polecam firmę LAMURAL!

10.04.2023

Fototapeta jest super! Gruby materiał imitujący BETON to rewelacja!

Magdalena

POLECAM

09.04.2023

Fototapeta zgodna z opisem. zamówienie złożone bez problemu przez stronę. Pani z obsługi telefonicznej odpowiedziała na wszystkie pytania.

Patrycja

Super

07.04.2023

Pokój dziecka odmieniony. Fototapeta jest delikatna i idealnie uzupełnia wnętrze.

Ala

Jestem bardzo zadowolona

07.04.2023

Wcześniej widziałam fototapetę z Lamural u znajomych i bardzo mi się spodobała. Zamówiłam dla siebie i nie zawiodłam się 🙂

Amanda

POLECAM

06.04.2023

Piękna fototapeta! Super wpasowała się w nasze wnętrze! Każdy gość o nią wypytuje!

Sabina

Polecam Fototapetę Bezbarwna Dżungla

04.04.2023

Ta fototapeta to cudo! Pełna wzorów i te stonowane kolory idealnie dopełniają nasze wnętrze!

Aurelia

Dobra jakość fototapety

02.04.2023

Fototapeta dobrej jakości. Materiał linen wygląda jak prawdziwy materiał, jest gruby i super się go kleiło do ściany

Mariola

POLECAM

31.03.2023

Fototapeta pięknie dopełnia wnętrze. Jest delikatna, a jednocześnie wyrazista. Druk wysokiej jakości. Jest po porostu obłędna!

Klara

Polecam ?

30.03.2023

Wszystko przebiegło zgodnie z planem!

Ewa

Nasza nowa łazienka jest CUDOWNA

28.03.2023

Fototapeta pięknie wkomponowała się nasz wystrój!

Klaudia

Polecam tą stronę

27.03.2023

Zamówiłam dużą bo szeroką na 5 metrów fototapetę i grafika jest piękna. Materiał beton jest super!

Magda

Polecam LAMURAL

26.03.2023

Firma stanęła na wysokości zadania i fototapeta przyszła do nas na 3 dzień po złożeniu zamówienia! Dziękujemy zdążyliśmy!

Olga

Zadowolona

24.03.2023

Wszystko dobrze spakowane i wydrukowane!

Renata

Dobra jakość

23.03.2023

Dobra jakość

Piotr

MEGA jakość

21.03.2023

Mega jakość, super ceny jak najbardziej strona na PLUS

Dawid

POLECAM

20.03.2023

Niedługo wrócę po drugą fototapetę do pokoju dziecięcego!

Lena

Polecam!

19.03.2023

Bardzo szybka realizacja, otrzymałam po czterech dniach. Zamówiłam druk premium. Tapetę dobrze się przykleja. U mnie na płycie meblowej. Uważam, że ogólne wrażenie bardzo pozytywne.

Irena

Piękna fototapeta ?

17.03.2023

Fototapeta od Państwa jest Piękna! Ma delikatne kolory takie jakie chciałam dla maleństwa. CUDO

Dominika

POLECAM

16.03.2023

Cała budowa przebiega pomyślnie. Nasze wnętrza zyskują na elegancji dzięki Państwa fototapetom! POLECAM!

Aga

Dobra jakość

15.03.2023

Zamówiłam fototapetę i zdecydowanie polecam, wysoka jakość, szybka realizacja.

Gabrysia

Bardzo dobra jakość fototapety

15.03.2023

Bardzo dobra jakość fototapety. Jestem zadowolona z zakupu. Zlecenie zrealizowane w terminie. Polecam i pozdrawiam.

Andzia

Szybko, tanio, dobrze

14.03.2023

Paczka z tapetą przyszła po 3 dniach od dnia zamówienia! Bardzo szybko! Tapeta super jakościowo, gruby papier, ładna grafika jak najbardziej na plus

Ania

Polecam firmę LAMURAL!

12.03.2023

Dobry kontakt z obsługą klienta, szybka realizacja oraz wysyłka! Polecam!

Lena

Jakość tapety na najwyższym poziomie

10.03.2023

Nasz przedpokój nabrał charakteru. Jakość grafiki na najwyższym poziomie, na czym bardzo nam zależało. Dobry kontakt z firmą, Łatwo też się ją montowało. Dziękujemy firmie LAMURAL!

Izabela

BARDZO POLECAM

10.03.2023

Fototapeta jest przepiękna! Załączamy zdjęcia naszego nowego wnętrza, bo jest PIĘKNE!

Ola

STRZAŁ W 10!

08.03.2023

Fototapeta dodaje idealnego akcentu w naszym salonie! Wszystko ładnie się zgrywa!

Malwina

Dobra jakość wygląda świetnie

07.03.2023

Dobra jakość wygląda świetnie! Fototapeta Bezbarwna Dżungla wygląda pięknie i zachwyca wszystkich naszych gości! Dziękujemy Lamural!

Klara

Super!

06.03.2023

Alles super. Ich Empfehle.

Krisi

POLECAM

05.03.2023

Tapeta bardzo dobrze się kładzie i super wygląda

Darek

Firma godna polecenia

05.03.2023

Zamówiony produkt zgodny z oczekiwaniami . Firma godna polecenia

Bogdan

Polecam

03.03.2023

Przedstawiam nasz nowy salon z nową fototapetą od firmy Lamural! Wszystko poszło zgodnie z planem!

Łucja

Piękna Kobieta z zamkniętymi oczami!

02.03.2023

Piękna Kobieta z zamkniętymi oczami! Robi wrażenie i ma idealne kolory! Wszystko idealnie się zgrywa na łączeniach! Dziękuję całemu zespołowi Tappy!

Ada

Dzieci zadowolone!

01.03.2023

Dzieci zadowolone, a to chyba najważniejsze! Fototapeta dziecięca w zwierzątka ładnie schodzi się na łączeniach i nie sprawiała problemu podczas naklejania jej na ścianę. POLECAM

Iga

Nasza nowa sypialnia!

28.02.2023

Sypialnia została odmieniona dzięki fototapecie od państwa! Jest piękna i nastrojowa! Dziękuję!

Kalina

Fototapeta

26.02.2023

Fototapeta zgodna z opisem. Kolory ładne, bryty ładnie schodzą się na łączeniach.

Adam

BOMBA

26.02.2023

Dla mnie i dla moich dzieci jak to one mówią BOMBA. Fototapeta w zwierzątka idealnie się zgrywa na łączeniach i grafika wysokiej jakości!

Małgosia

POLECAM

24.02.2023

Ta kobieta robi wrażenie! Polecam! Jest pięknie!

Julia

Dobra jakość

23.02.2023

Wszystko zgodne z opisem, Powiadomienia na każdym etapie realizacji. Tapeta i dołączony klej na plus

Basia

Zadowolona

22.02.2023

Fototapetę oprawiliśmy w ramkę i oto nasze dzieło sztuki! Pięknie się komponuje z resztą mieszkania!

Dominika

Zadowolona

21.02.2023

Nowe mieszkanie w końcu do mnie przemawia! Według zamówionej przez maila próbce dobraliśmy kolorki farb pod tapetę i wszystko wyszło idealnie! Dziękujemy!

Asia

OK

21.02.2023

Wszystko na swoim miejscu. Fototapeta ładna i szybko przyszła. Fachowiec nie miał problemu z położeniem jej na ścianie.

Danka

Polecam ?

20.02.2023

Tapeta dobra jakościowo. Wybraliśmy z mężem materiał Winyl na flizelinie linen i jesteśmy bardzo zadowoleni. Piękny materiał.

Magda

Fototapeta-polecam !

19.02.2023

Przepiękną tapeta warta swojej ceny ! Dziękuję!

Katarzyna Podkowińska

Fototapeta

18.02.2023

Fototapeta CUDO! Idealnie schodzą się bryty na łączeniach! Jakość grafiki i materiał na PLUS!

Jowita

Fototapeta

17.02.2023

Piękne wzory mają do zaoferowania na tej stronie!

Marcelina

POLECAM

17.02.2023

Obsługa mailowa doradziła materiał i przyśpieszyła proces realizacji mojego zamówienia. Dziękuję! Dzięki Państwu mogę cieszyć się nowym wnętrzem za rozsądną cenę!

Edyta

Zadowolona

16.02.2023

Fototapeta przyszła dobrze spakowana. Na ścianę kładło ją się gładko, a robi efekt WOW!

Marta

Dobra jakość

15.02.2023

Fototapeta jest PIĘKNA! Sami spójrzcie! Jest obłędna! Idealne wymiary i super materiał!

Ewa

Piękna fototapeta ?

14.02.2023

Fototapeta sprawdza się świetnie w pokoju córeczki! Mała ma zoo i dżunglę we własnym pokoju. Firma godna zaufania dziękuję

Sylwia

SUPER

12.02.2023

Długo zastanawiałam się nad fototapetą bo kojarzą mi się z dawnymi tapetami babci, ALE grafiki na tej stronie są PIĘKNE! Skusiłam się na jedną z nich i nie żałuję! Moja fototapeta świetnie wpasowała się w moje wnętrze!

Ania

Fototapeta

12.02.2023

To moja pierwsza fototapeta i nie żałuje, że zamówiłam ją z tej strony. Dobra obsługa z klientem, dobra jakość produktu i super efekt końcowy!

Lena

Dobra jakość

11.02.2023

Fototapeta ze strukturą betonu jest MEGA. Jest piękna! Na dodatek beton jest teraz w modzie;)

Weronika

POLECAM

10.02.2023

Fototapeta dla maleństwa spisuje się idealnie! Jest PIĘKNA! Dziękuję!

Kinga

To już druga fototapeta

08.02.2023

To już druga fototapeta od tej firmy i się nie zawiodłam! Tym razem wybrałam strukturę betonu i jest boska! Nowoczesna struktura betonu i piękna grafika! Dziękuję!

Aldona

Jestem na TAK

07.02.2023

Szybko, pięknie i bez problemów przebiegł cały proces realizacji. Odbierają telefony i odpowiadają szczegółowo na pytania.

Ania

Polecam

05.02.2023

Realizacja przebiegła pomyślnie

Marek

Szybka realizacja

05.02.2023

Zaskoczyłam się pozytywnie, gdy paczka z fototapetą przyszła do mnie po 3 dniach od złożenia zamówienia! Bardzo szybko jak na produkt z indywidualnymi wymiarami! Wybrałam Flizelinę Premium i jestem zadowolona z jakości papieru i druku. Polecam!

Wanessa

Polecam!

04.02.2023

Bardzo dobra jakość i kontakt z firmą. Prosiłam, aby tapeta była wykonana w jednym kawałku i taką właśnie otrzymałam. Polecam!

Żaneta

POLECAM

03.02.2023

Piękna fototapeta! Świetne kolory i materiał!

Jacek

POLECAM

02.02.2023

Jestem bardzo zadowolona z produktu. Fototapeta spełniła moje oczekiwania. Wcześniej telefonicznie ustaliłam jakiej szerokości mają być bryty tapety i tak podzielona fototapeta przyszła do nas. Dziękujemy!

Agnieszka

Dobra jakość

01.02.2023

Materiał gruby, jakość druku na plus, Polecam

Marcin

Idealne kolory i jakość!

31.01.2023

Fototapeta idelna na wymiar! I te kolory jak się zgrały z naszym wnętrzem! Piękne!

Jagoda

Polecam

30.01.2023

Fototapeta bez problemu została położona na ścianie i dobrze się prezentuje.

Olek

Dobry kontakt!

27.01.2023

Pani z obsługi, mimo męczenia ją mnóstwem pytań, solidnie odpowiedziała na każde z nich. To moja pierwsza fototapeta, ale na pewno wrócę po kolejną. Dziękuję za poświęcony czas i za piękną fototapetę!

Weronika

Niezastąpiona obsługa!

26.01.2023

Potrzebowaliśmy fototapety do pokoju naszego maluszka. Dzięki pomocy Pani z obsługi telefonicznej udało nam się wykończyć pokój przed przyjściem na świat malucha! Dziękujemy z całego ❤️

Oliwia

Polecam

25.01.2023

Oto nasza nowa sypialnia! PIĘKNA!

Lilla

Dobra jakość

23.01.2023

Materiał Premium spisał się na medal! Mąż nie miał problemu, żeby położyć fototapetę na ścianie. POLECAM

Klara

Polecam

22.01.2023

Wszystko zgodne z opisem

Julita

Zadowolona

20.01.2023

Piękna grafika! Dopełnia wnętrze u boku lameli! Polecam!

Julia

11/10!

19.01.2023

Tapeta rewelacja! Jest idealna. Dokładnie taka jak na zdjęciu. Zdecydowanie polecam!

Dorota

Profesjonaliści

18.01.2023

Profesjonalnie 100%. Pani z obsługi doradziła gładką flizelinę premium dla marmuru, który wybrałam. Dzięki temu nie mogę się teraz napatrzeć na moją ścianę! Gorąco Polecam!

Gabrysia

Dobra jakość

18.01.2023

Fototapeta marzenie. Jakość oraz szybkość realizacji na wysokim poziomie. Pewnie jeszcze coś u Was zamówię. Polecam!

Adrianna

Polecam

17.01.2023

Piękna tapeta, super jakość! Dziękuję!

Dagmara

Polecam!

16.01.2023

Mapa świata dla dzieci w formie fototapety od Państwa okazał się strzałem w 10! Dziecko szybko się uczy codziennie zerkając z ciekawością na swoją nową ścianę!

Alicja

Fototapeta

15.01.2023

Realizacja mojego zamówienia przebiegła szybko i gładko!

Amelia

Zadowolona

13.01.2023

Fototapeta idealnie schodzi się na łączeniach i PIĘKNIE prezentuje się w naszym salonie

Weronika

Polecam

12.01.2023

Pokój dziecięcy tak przedstawia się u nas z fototapetą od Państwa. Dziękujemy

Wanda

Fototapeta

10.01.2023

Fototapeta zgodna z opisem. Jakość druku i papieru na duży plus!

Aleksandra

Super!

08.01.2023

Dziękuję za te piękną tapetę!

Wszyscy się nią zachwycają!

Marta

Polecam

08.12.2022

Fototapeta bardzo dobrej jakości. Kolory żywe i pięknie się prezentują. Nie było problemu z indywidualną grafiką

Julia

Pełen profesjonalizm

08.12.2022

Polecam serdecznie współpracę. Fototapeta piękna i dopasowana do wnętrza.

Alicja

Pełen profesjonalizm

02.12.2022

Jestem bardzo zadowolona z usług firmy. Fototapeta jest bardzo dobrej jakości, kontakt bez problemowy a realizacja szybka.

Julia

Fototapeta

25.11.2022

Fototapeta zgodna z opisem i zapewnieniami obsługi

Konrad

Super

23.11.2022

Materiał i druk super, ale szczególnie dziękuję za telefoniczne doradztwo miłej Pani!

Nikola

Miła obsługa

21.11.2022

Miałam problem z rozmieszczeniem fototapety, ale miła Pani z obsługi bardzo mi pomogła i teraz oto taki widok cieszy nasze oko:)

Danka

Fototapeta

19.11.2022

Bardzo gruby materiał i wysoka jakość druku. Dziękuję również za szybka realizację!

Grzegorz

Zadowolona

17.11.2022

Fototapeta robi duże wrażenie na gościach! Polecam

Angelika

Dobra jakość

15.11.2022

Pokój mojego pilota pięknie się dopełnił dzięki fototapecie od Państwa! Dziękuje!

Kinga

Polecam

13.11.2022

Fototapeta wysokie jakości, bardzo ładnie prezentuje się. Świetny kontakt i pomoc w wyborze. . Polecam i na pewno tu wrócę.

Kasia

Polecam

09.11.2022

Super jakość i wydruk 🙂

Karolina

MEGA!

08.11.2022

Tapeta jest przepiękna! Jak malowana:)

Marika

Polecam!

31.10.2022

Fachowe doradztwo i super obsługa!

Fototapeta robi wrażenie:)

Krystyna

Rewelacja!

31.10.2022

Pokój mojego synka wygląda pięknie!

Z całego serca polecam!

Emilia

Super!

31.10.2022

Zamontowaliśmy tapetę zamówioną u Państwa!

Wygląda cudownie!

Dziękujemy <3

Monika

Edykacyjna mapa świata

30.09.2022

Mapa świata piękna, zamówienie szybko zrealizowane, jakość wykonania super 🙂 zdjęcie nie oddaje tego jak w rzeczywistości wygląda.Dziękuje 🙂

Natalcia

Super!

27.09.2022

Jest sztos! Moje domowe studio z którego nie wychodzę:P

Kamil

WOW!

27.09.2022

Dzieciaki uwielbiają swój odnowiony pokój! Dziękuje;)

Lilla

Dziękuję

23.09.2022

Dziękuję, za indywidualne podejście. Zamówiłam naklejkę na szafę. Syn bardzo zadowolony:)

Kasia

OK

23.09.2022

Tak urządziłam pokój mojej córeczki. Dziękuję za pomoc w wyborze:)

Ela

Polecam

21.09.2022

Gorąco polecam! Tapety są naprawdę piękne, łatwe w montażu i wielkie podziękowania dla całego zespołu Tappy za świetną komunikację dotyczącą wizualizacji i późniejszej realizacji.

Tatiana

Jestem na TAK

20.09.2022

Fototapeta fajna jakościowo. Dołączona instrukcja BARDZO pomogła mi w samodzielnym położeniu tapety i jestem zadowolona z efektu 😉

Małgosia

POLECAM

17.09.2022

Dziękuję za doradztwo i pomoc. Efekt wyszedł super!

Karol

POLECAM

15.09.2022

Nie mogę napatrzeć się na mój salon. Dzięki! Bedę polecać:)

marta

Super!

13.09.2022

Jestem zachwycona obsługą i doradztwem. Szukałam czegoś innego i wyjątkowego. Wyszło pięknie! Pozdrawiam

Jolanta

OK

13.09.2022

Podczas składania zamówienia zostałem poinformowany, że moje zamówienie zostanie wysłane po 3 dniach. Niestety dotarła po 6…

Sama jakość super. Polecam zamawiać ale wcześniej.

Kacper

Szybka realizacja

09.09.2022

Fototapeta była prezentem dla córki, przykleiliśmy ją przed jej przyjazdem. Reakcja bezcenna, córka zachwycona. Polecamy ze względu na jakość wykonania i fachową obsługę.

Mirka

Super strona

08.09.2022

Piękne fototapety, bardzo dobra jakość i wykonanie. Szybka wysyłka. Polecam

Justyna

Polecam

07.09.2022

Fototapeta świetnie wpasowała się w wystrój mojego salonu. Jakość i termin realizacji na 6+. Gorąco polecam

Ania

Super:)

06.09.2022

Szybka realizacja, fototapeta bardzo ładna, bardzo dobra jakość. Polecam

Tereska

Super!

05.09.2022

Jestem bardzo zadowolona obrazy są bardzo ładne, wyraźne kolory , szybka realizacja zamówienia. Polecam!

Aga

POLECAM

02.09.2022

Super miła obsługa! Dziękuję Panu Mikołajowi za pomoc i szybką realizację mojego zamówienia:)

Agnieszka

Mega

01.09.2022

Zamówiłam kilka kolorowych plakatów. Kolory wyszły super wyraźne i bardzo fajnie dopełniają mój mały biały kącik 😀

Nicola

Fototapeta samoprzylepmna

31.08.2022

Piękna fototapeta w formie naklejki. Trafiłam na stronę przez fb polecam jak najbardziej, super jakość druku i materiału. Szybka realizacja zamówienia .

Lidia

Plakaty

31.08.2022

Śliczne plakaty, druk premium i dodatkowo za rozsądne pieniądze. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona i szybko wysłana. Dziękuję 🙂

Agata

Polecam

29.08.2022

Super firma ! Polecam fototapetę do pokoju dziecka, wybrałam opcje fototapeta laminowana i jestem bardzo zadowolona.

Kasia

Daje 10/10

25.08.2022

Sypialnia wygląda świetnie. Polecam ta stronkę.

Dawid

Piękne fototapety

24.08.2022

Świetna jakość fototapety . Super cena i dodatkowo można wybrać dowolny rozmiar fototapety co bardzo ułatwia aranżację pomieszczeń. Polecam.

Joanna

Polecam

24.08.2022

Kwiaty bardzo pięknie się prezentują na żywo. Piękne fototapety, bardzo dobra jakość i wykonanie. Szybka wysyłka. Polecam

Amanda

Piękne fototapety

22.08.2022

Jestem bardzo zadowolona z jakości fototapet, zamowienie bardzo szybko zrealizowanie. Polecam

Dagmara

POLECAM

19.08.2022

Zamówienie przebiegło zgodnie z planem. Dziękuję za tak szybką realizację:)

Aleksandra

Super!

19.08.2022

Wszystko pasuje idealnie. Dziękuję za doradztwo i podpowiedzi! 😀

Urszula

Baletnica

17.08.2022

Zamówiłam fototapetę do pokoju córki i jesteśmy bardzo zadowoleni. Fototapeta gruba, dobrej jakości. Polecam z całego serca 🙂

Anna

rewelacja

17.08.2022

Fototapeta na ścianie robi efekt WOW. Nie spodziewałam się, że tak bardzo odmieni moje stare wnętrze!

Sonia

Polecam fototapety

10.08.2022

Idealnie fototapeta wpasowała się do wnętrza 😉 wyglada przepięknie, super materiał 😉 firma godna zaufania 😉

Judyta

Polecam

03.08.2022

Bardzo zadowolona jestem z jakości wykonania fototapety i super ceny. Przy następnym remoncie na pewno jeszcze raz skorzystam z państwa oferty. Polecam tą firmę, rzadko zamawiam przez internet ale tutaj wszystko pasowało. Pozdrawiam,

Teresa

POLECAM

01.08.2022

Tapeta wykonana perfekcyjnie, wydruk doskonały, wszystko co do minimetra, jakość zaskakująca, papier bardzo gruby!

Violetta

Polecam

30.07.2022

Tapeta wykonana perfekcyjnie, wydruk doskonały, wszystko co do minimetra, jakość zaskakująca, papier bardzo gruby!

Violetta

POLECAM

28.07.2022

Przykleiliśmy dzisiaj tapetę od Państwa! Ekstra! Dziękujemy♥️♥️

Agnieszka

POLECAM

26.07.2022

otrzymałam dzisiaj od Was fototapetę! jest cudowna a fachowcy chwalili materiał!

Także ja tez będę polecać dalej:)

Grażyna

Super!

25.07.2022

Wyszło pięknie! Przesyłka szybko przyszła:)

Magda

Polecam

22.07.2022

Rewelacja hit mimo małej pomyłki z mojej strony towar został dostarczony taki o jaki prosiłam

Monika

POLECAM

22.07.2022

Obraz od was to najlepsze wykończenie naszego salony! Wyszło super! Będę polecał 😉

Kacper

Super jakość

21.07.2022

Piękny obraz i plakaty. Mieszkanie odrazu dostało życia 😉 dziękuje za polecenie grafik realnie wyglądają przepięknie 😉

Magdalena

POLECAM

18.07.2022

Właśnie przykleiliśmy z mężem tapetę od Państwa! wygląda cudnie! Dzięki za szybką dostawę i za miłą obsługę:) Na pewno tu wrócę!

Martyna

Polecam 😉

15.07.2022

Obraz wisi już na ścianie, prezentuje się cudownie. Pozdrawiam panią Karolinę i dziękuje za wizualizacje.

Kornelia

Polecam zakupy

15.07.2022

Zamówiłem obraz . Jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia. Szybka wysyłka i jak wcześniejsze opinie potwierdzam jakość i super ceny. Pozdrawiam

Dawid

Super naklejki

14.07.2022

Polecam fototapety samoprzylepne 😉 dziękuje 😉

Sandra

Godna zaufania strona

11.07.2022

Fototapeta robi wrażenie na ścianie! Sprawna i szybka wysyłka, solidny materiał polecam:)

Elwira

Polecam

08.07.2022

Polecam fototapetę w formie naklejki 🙂 wygląda super, bezproblemowy montaż 🙂 Jestem bardzo zadowolona.

Vanessa

Fototapeta 👍👍👍

04.07.2022

Polecam stronę i fototapetę laminowana bardzo gruba i bez problemu się ją klei na ścianie 😉 dzięki za wizualizacje

Dawid

Piękna fototapeta 🥰

01.07.2022

Fototapeta prezentuje się pięknie na ścianie , napewno zamówię jeszcze jedną do pokoju dziecka. Dziękuje za przygotowanie grafiki pozdrowienia z Gdańska.

Justyna

Super jakość

27.06.2022

Piękna tapeta jakość rewelacyjna, łatwość w jej montażu, szybka realizacja. Polecam!!

Ewa

Polecam tą firmę

22.06.2022

Fototapeta wygląda bardzo realistycznie, kolory są wyraziste. Fachowcy również zadowoleni z materiału. Polecam

Paula